ICE SHR Végleges Szőrtelenítés

13 Ok, hogy ne gondolkodj többet megéri-e kipróbálni  :)

✔️ A Nálam található, SHR ICE az IPL és lézer technológia egyesített változata, melynél megszűntették az eddig
felmerült hatékonysági problémákat!
✔️ Már az első 1-2 alkalom után igen látványos az eredmény!
✔️ Nyáron és barnult/barna bőrön is lehet kezelni!
✔️ Szőke szőrszálon is hatékony!
✔️ Lelassítja a szőrnövekedést!
✔️ Gyengíti a szőrszálakat!
✔️ Csökkenti a szőrtüszők mennyiségét!
✔️ Megszűnteti a borostát!
✔️ Eltűnteti a szőrtüszőgyulladásokat!
✔️ Sokkal simábbá teszi a bőrt!
✔️ Csökkenti az izzadtságot a kezelt területen!
✔️ Maga a kezelés gyors és fájdalommentes!
✔️ Piacvezető, jelentősen kedvező áron, csak Nálam!

Végleges Szőrtelenítés a                                                                                                                    LEGERŐSEBB és LEGHATÉKONYABB ICE SHR géppel!

Valódi eredményekre vágysz és megfizethető árakon?
Akkor ezt próbáld ki!
Hidd el nem fogsz csalódni!

Az "SHR" a Super Hair Removal kifejezés rövidítése az "ICE" elnevezés pedig a kezelés közben történő folyamatos hűtésre utal, mellyel a többi technológiával ellentétben ez az eljárás már teljesen fájdalommentes !

Jelenleg ez a leghatásosabb és legmegbízhatóbb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól! Eredményessége már egyetlen kezelés után érzékelhető! Ez a hatékonyság pedig abból fakad, hogy az eddig alkalmazott lézer technológia és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti, megszűntetve az eddig felmerült eredményességi problémákat.

Miért jobb az SHR más technológiákkal szemben?

- Mert hatékonysága  már 1-2 kezelés után érzékelhető, így kiváló olyannak is, aki csak egy kicsit ritkítani
​vagy gyengíteni szeretné szőrzetét !
- Mert teljesen fájdalommentes, a kezelés értékét mindig a vendégre állítom !
- Mert nyáron barnult bőrön is alkalmazható anélkül, hogy megégetné a bőr felszínét !
- Mert már világos szőrön is hatékony !


Hány alkalom szükséges?

- Végleges eredményhez a szőrtüszőket minden növekedési fázisban le kell villantani, mely megközelítőleg 8-10 alkalmat jelent kb. 1 éves periódus alatt. Előfordulhat azonban, hogy esetenként ez az időszak biológiai okok miatt kitolódhat 1,5 évre is!
Annak viszont, aki csak a ritkítani, gyengíteni szeretné a szőrtüszőit nem szükséges az összes alkalmat elvégezni, már 2-4 kezelés elegendő lehet a kívánt eredmény időszakos eléréséhez.

Mennyi időnek kell eltelnie a két kezelés között?

- Az első és második kezelés között 4 hétnek kell eltenie, majd ezt alkalmanként kitoljuk + 1-1,5 héttel egészen addig amíg két kezelés között 8 hét telik el.

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő a kezelt területen?

- A test bizonyos részein előfordulhat, hogy a bőr érzékenyebb, mint máshol, ezért kisebb pirosodás jelenhet meg, azonban az eljárást követő pár órában ez teljesen felszívódik, s eltűnik. Amennyiben a kezelt területen anyajegy vagy pigmentfolt található ez a kezelés hatására besötétedik esetleg felszínén kisebb var jelenik meg, de ezek mind természetes reakciók, előfordulhat, hogy a szőrtelenítéssel nemcsak a szőrtüszőktől, hanem egyúttal ezektől is megszabadulhatunk.

Mennyi idő egy kezelés?

- A kezelés időtartalma az adott terület nagyságától függ. Ez 5perctől akár 80 percig is eltarthat.

Hogyan kell készülnöm a kezelésre?

- Egyedül a kezelendő területet kell leborotválnod. Amennyiben eddig más szőrtelenítési módszert alkalmaztál szükséges várni 3-4 hetet, hogy a szőrtüszők megfelelő mennyiségben vissza tudjanak nőni és maximálisan hatékony  legyen a kezelés már az első alkalom után is. Utána pedig a kezelés egész időtartama alatt csak a borotválás lesz az egyetlen megengedett szőrtelenítési módszered. Muszáj, hogy a bőr felszíne alatt legyen egy apró szőrszál ami leviszi a szőrtüsző aljára ezt a nagy erősségű optikai energiát!

A kezelés teljesen unisex, férfiak és nők is egyaránt alkalmazhatják!
Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.