SSR BőrFiatalítás

SSR Bőrrejuvenáció, azazz bőrfiatalítás arcra, dekoltázsra és kézre

25 éves korunk után kollagéntermelődésünk fokozatosan csökken majd teljesen leáll. Az idő múlásának, az erős napsugárzásnak valamint a kollagénnek a hiánya bőrünkön különböző problémák megjelenéséhez vezethet. Pigment és öregedési foltok, aknés hegek, rosacea, értágulatok és egyre mélyebb mimikai ráncok. Ez a kezelés azoknak hasznos akik ezektől a problémáktól szeretnének megszabadulni.

Az eljárás során nagy energiájú, széles spektrumú fényvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetekbe, mindez anélkül, hogy a bőr felsőbb rétegeit károsítanánk. A hőenergia serkenti a fibroplaszt sejteket, hogy több kollagént és elasztint termeljenek ennek köszönhetően a kötőszövet megújul, tónusa egyenletesebbé válik, az anyajegyek, pigmentfoltok elkezdenek felszívódni, a finom vonalak és ráncok feltöltődnek, halványulnak avagy eltűnnek.

Az eredmény fokozatosan kezd el látszódni, hiszen a kötőszövet még fél évig alakul, valamint klinikailag bizonyított, hogy egy kúra után a kollagén teremelődés 1 évig felgyorsul.

Klinikailag igazolt hatásai:

-A kollagén szintézis felgyorsul
- A dermis rétegek erősödnek
- Nő a hidroxiprolin tartalom (nem esszenciális aminósav, mely részt vesz a kollagénépítésben)
- A prokollagén, az elasztin és a hyaluron receptor termelése is fokozódik
- A melanoszómák az epidermis felé vándorolnak
- A pigment-, öregedési- és napfoltok, anyajegyek valamint ráncok halványulnak
- Az értágulatok szintén
- A pórusok mérete illetve az aknés hegek mélysége csökken
 - A bőr tónusa végül sokkal egyenletesebb és feszesebb leszA kezelés időtartalma 20perc és fél évig havonta 1 kezelés javasolt.

Az alábbi képek az első vagy a második alkalom után készültek 4 héttel!

​​​Tekintsd meg további látványos előtte-utána képeinket Galériánkban!


MÉLYRÁNCTALANÍtás

Frakcionális-Mátrix Rádiófrekvenciás arckezelés

Kiválóan alkalmas a kollagén és elasztin termelődésének serkentésére, melynek hatására a pórusméretek csökkennek, arcunk feszesedik s ráncaink feltöltődnek.

Ez a kezelés annak jó, aki a bőr textúráját akarja megújítani, s inkább ránctalanítani vagy arcot feszesíteni akar.

Az eddig alkalmazott Bipoláris Rádiófrekvencia során két pólus között jött létre az elektromos hatás, így a bőr mélyebb rétegeibe hatott, fókuszáltabb területeken. Majd a Multipoláris Rádiófrekvencia esetén több pólusnak köszönhetően nagyobb felületet lehetett kezelni, azonban csak a felsőbb rétegekig jutott.
A Frakcionális Rádiófrekvencia pedig nem más, mint több Bipoláris Rádiófrekvencia egy kezelőfejen, így ötvözi a Bipoláris és Multipoláris előnyeit. Sokkal nagyobb területen és a mélyebb rétegekbe hat.
A tűs Frakcionális Rádiófrekvencia (ettől kapta a Mátrix elnevezést), pedig egy új iránya a technológiának, egy intenzívebb non-invazív kezelést és kiemelkedő eredményeket biztosítva.

​A kezelés időtartalma 20perc és 2-3 hetente 1 kezelés javasolt.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!