Kicsit bővebben rólam...

Kakucska Nikolettának hívnak, 28 éves vagyok és 2013-ban, 6 évvel ezelőtt kezdtem el a végleges szőrtelenítéssel és a különböző arckezelésekkel foglalkozni.

Manapság már mindenki szabadulni szeretne a különféle arcproblémáitól, a túlzott szőrzettől, az erős borostától és a fájdalmas szőrtüszőgyulladásoktól. A környezetemben is sok olyan ismerősöm van, akik nap, mint nap szenvednek ezektől a problémáktól.
Én maximalista vagyok ezért annak idején is a leghatékonyabb gépet kerestem, hogy gyorsan és a legjobb eredményeket tudjam nyújtani nekik és az új vendégeim számára is.

2018 nyarán pedig megnyitottam saját egyedülálló szalonomat Gödöllőn, ahol az ICE SHR technológiának a legfrissebb, legerősebb gépével dolgozok, kiváló eredményeket érve el ezzel a szőrtelenítés, arckezelések és a különböző bőrproblémák eltűntetésének területén.
( Ezért kérlek vess egy pillantást a Galériára is a látványos előtte-utána képekért! )

Szeretem a munkámat és a legjobb eredmény mindig az elégedett vendég mosolya, s öröme! Tudom, hogy mindenki a legjobb eredményekre vágyik, viszont a pénztárcájához igazodó, megfizethető árakon, ezért mondhatjuk, hogy az árakat a technológia és annak hatékonysága szempontjából a piac egyik legkedvezőbb árainak lőttem be.

Előtte-utána képeim valódiak, mindegyiket saját magam készítettem, s a rajta látható eredmények is 100%ig valósak! Ha nem hiszed, gyere és próbáljuk ki rajtad is! :)

Amennyiben bármi további kérdésed lenne vagy akármelyik kezelés felkeltette az érdeklődésed, hívj és megbeszéljük, s akár már egyeztethetünk is egy mindkettőnk számára kedvező időpontot! 

Várlak szeretettel! :)