Történetem...

Kakucska Nikolettának hívnak, 30 éves vagyok és 2013-ban kezdtem el a Végleges szőrtelenítéssel és a különböző pigment- és öregedési folt valamint a ránccsökkentő arckezelésekkel foglalkozni.

Maximalista vagyok ezért annak idején is a leghatékonyabb gépet kerestem, hogy gyorsan és a legjobb eredményeket tudjam nyújtani a Vendégeimnek.

2018 nyarán megnyitottam saját egyedülálló szalonomat Gödöllőn, ahol az ICE SHR technológiának a legfrissebb és legerősebb gépével dolgozok, kiváló eredményeket érve el ezzel a szőrtelenítés és a különböző bőrproblémák eltűntetésének területén.
( Kérlek vess majd egy pillantást a Galériára is a látványos előtte-utána képekért! )

Szeretem a munkámat és a legjobb visszajelzés számomra mindig az elégedett vendég mosolya, s őszinte tovább ajánlása másoknak! Manapság mindenki a legjobb és leggyorsabb eredményekre vágyik, viszont a pénztárcájához igazodó, megfizethető árakon, ezért mondhatjuk, hogy az árakat a technológia és annak hatékonysága szempontjából a piac egyik legkedvezőbb árainak lőttem be.

Előtte-utána képeim valódiak, mindegyiket saját magam készítettem, s a rajta látható eredmények is 100%ig valósak! (némelyiken még én is szerepelek :) )
Ha nem hiszed, gyere és próbáljuk ki rajtad is! :)

Amennyiben további kérdésed lenne vagy akármelyik kezelés felkeltette az érdeklődésed, hívj bátran és megbeszéljük!

A Szalonban kizárólag én dolgozok, s csak akkor vagyok bent, amikor kezelek! Időpont egyeztetéshez és módosításhoz rugalmasan állok és amennyiben nem tudsz eljönni, kérlek jelezd minél előbb!


  

Várlak szeretettel! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.